Produsele noastre

Ceapa
Ceapa este o legumă cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, bogată în vitamina C, vitamina B6 și potasiu. Acest aliment versatil este utilizat în multe rețete culinare, oferind un gust puternic și distinctiv.

Fasole verde
Fasolea verde este o legumă cu conținut scăzut de calorii și bogată în nutrienți, precum vitaminele A și C, fierul și fibrele. Datorită acestor proprietăți nutritive, fasolea verde este o opțiune sănătoasă pentru o varietate de rețete culinare, cum ar fi salatele, garniturile și amestecurile de legume.

Porumb zaharat
Porumbul zaharat este un aliment dulce și gustos, bogat în fibre, vitamina C și antioxidanți. Este o alegere populară în bucătăria de vară, fiind ideal pentru grătar sau copt, sau în salate și chiftele.
Pamantul este lucrat cu mare grija, lucrarile sunt efectuate la timp, rezultând astfel o cultura bine întreținută, generatoare de rezultate agricole satisfăcătoare, cu creșteri în fiecare an.
Avataje
Buna pregatire profesională a producatorului, având în vedere studiile efectuate în domeniul agricol